Annemarie Koch, tandarts
BIG 39050805602

Zij is afgestudeerd in 1999 aan de UVA ACTA te Amsterdam. Ze heeft zich vervolgens gespecialiseerd in de maxillofaciaal prothetiek en restauratieve tandheelkunde. Om haar werkzaamheden binnen het specialisme te kunnen uitvoeren, is ze verbonden geweest aan verschillende ziekenhuizen. In 2016 heeft ze besloten zich volledig toe te leggen op haar solopraktijk en de algemene tandheelkunde. Inmiddels heeft ze afstand gedaan van haar erkenning als maxillofaciaal prothetist. Ze werkt met veel plezier en toewijding in haar tandartspraktijk.

Tandartspraktijk AE Koch is een vriendelijke solopraktijk waar alle gangbare tandheelkundige behandelingen volgens de huidige richtlijnen worden uitgevoerd. U kunt hier terecht voor algemene tandheelkunde alsmede uitgebreide restauratieve behandelingen met composiet of porselein en voorzieningen op implantaten.

Alex Scheurwater, praktijkmanager

Hij is afgestudeerd in 1993 MTS Goudsmeden te Schoonhoven. Hij is in 1998 manager van een oortechnisch laboratorium geworden. Hij had was verantwoordelijk voor de productie van oorstukjes en zijn uitvoerend team. In 2008 zette hij zijn eigen oortechnisch laboratorium op. In 2018 besloot hij afscheid te nemen van de oortechniek en sindsdien is hij de ondersteunende kracht achter Tandartspraktijk AE Koch. Hij houdt zich bezig met alle ondersteunende taken, zoals afsprakenplanning, administratie, boekhouding, voorraad, sterilisatie van apparatuur en het aanvullen en bijhouden van de voorraad. Naast de ondersteunende functie vervaardigd hij tandtechnische apparatuur zoals bleeksets, stabilisatie opbeetplaten, gebitsbeschermers en retainers. In 2004 zijn Alex en Annemarie getrouwd. Ze zijn trots op hun drie geweldige kinderen Bastiaan, Sophie en Thijs.